Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 46
Menu

Cart
Treses
Hair Extensions
Ylika Kommotiriou

eggrafi

Τα υπέρ και τα κατά των Extensions

Hair extensions είναι ο πιο παλιός και δημοφιλής για πολλά χρόνια τρόπος επιμήκυνσης των μαλλιών.

Τα extensions έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Το μεγάλο συν στα extensions, είναι ότι μπορούμε να γεμίσουμε το τριχωτό της κεφαλής απόλυτα γεωμετρικά, δημιουργώντας μια πλήρη επιμήκυνση και ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα και αυτό φυσικά εξαιτίας του μικρού μεγέθους τους.

Ένα δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι τα μαλλιά μαζεύονται σε κοτσίδα ακόμα και ψηλά στο κεφάλι χωρίς καμιά δυσκολία γιατί το κάθε ένα extension είναι εξαιρετικά ευκίνητο να κάνει οποιαδήποτε κίνηση επιθυμούμενη μεγάλη διάρκεια ζωής των extensions χωρίς ιδιαίτερες συντηρήσεις είναι ένα ακόμη συν. [5-6 μήνες].

Επίσης σε πολύ λεπτα μαλλια οπου η τοποθετηση των πρόσθετων μαλλιών πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο αόρατη, τα extensions είναι η ιδανική λύση με την επιλογή πολύ λεπτών χειροποίητων extensions.

Στα μειονεκτήματα τους είναι ότι το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό, για μια γεμάτη εφαρμογή χρειάζονται τουλάχιστον 150 τούφες που σημαίνει συνήθως πάνω από 500 ευρώ κόστος μαζί με την τοποθέτηση τους, σε σχέση με τους άλλους τρόπους επιμήκυνσης.

Η διαδικασία της τοποθέτησης τους είναι πολύ χρονοβόρα, και τα φυσικά μας μαλλιά, τα στηρίγματα των exte δηλαδή ταλαιπωρούνται περισσότερο λόγω του συνήθως μεγάλου χρόνου παραμονής τους 5-6 μήνες.

Επίσης απαιτείται χρόνος για να τα συνηθίσει κανείς [5 με 10 μέρες] λόγω της κόλλησης τους, που έχει κάποιο όγκο και συνήθως ενοχλεί στον ύπνο.

Τέλος έχουν την όψη λουρί αν θέλουμε να το περιγράψουμε σωστά, και γι’ αυτό χρειάζονται συχνά χτένισμα ώστε να έχουν πιο φυσική όψη.

Και φυσικά όσο και να τα προσέξει κανείς, κατά την περίοδο που τα φοράει, τα exte αχρηστεύονται μετά την εξαγωγή τους και δυστυχώς δεν ανατοποθετούνται.

0 υπέροχα σχόλια συνολικά!

предприятия смоленска — rosorg-smolensk.ru.

Είσοδος Χονδρικής ή Εγγραφή