Menu

Cart

eggrafi

Προφίλ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία HairTech πιστεύοντας απόλυτα στην εξειδίκευση έρχεται στον ελληνικό χώρο να προμηθεύσει επαγγελματίες κομμωτές κομμώτριες, εμπόρους και καταναλώτριες με αντιστοίχως χονδρική και λιανική πώληση.

Συμβουλεύεται και συνεργάζεται με επαγγελματίες κομμωτές με τεραστία εμπειρία στο χώρο των προσθετών μαλλιών. Επιμήκυνση, πυκνότητα, χτενίσματα για ειδικές εμφανίσεις? Έχουμε τη λύση. Η μεγαλύτερη γκάμα όσον αφορά τις ποιότητες και τις τιμές των προσθετών μαλλιών βρίσκεται στην εταιρία μας.

Κάθε προϊόν ανταποκρίνεται 100% στην τιμή του, από το πιο ακριβό έως το πιο οικονομικό. Εσείς αποφασίζετε την τιμή και αναλόγως την ποιότητα. Όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς χρωμάτων όπως υπέροχες διχρωμίες και τριχρωμίες, πολλές από αυτές δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά, όλα τα μήκη και όλες τις καμπυλότητες από ίσιο έως πολύ σγουρό, θα τα βρείτε στην εταιρία μας.

Από τη HairTech μπορείτε να προμηθευτείτε και όλο το υποστηρικτικό υλικό για την τοποθέτηση των πρόσθετων μαλλιών, κλιπς, micro rings, συλλέκτες μαλλιών για τοποθέτηση τρεσών με rings, εργαλεία για την τέλεια τοποθέτηση και εξαγωγή των rings, κόλλες προσωρινής τοποθέτησης, κλωστές, βελόνες κλπ.

Στον τομέα της εκπαίδευσης η Hairtech πρωτοπορεί και παραδίδει σεμινάρια για την ορθή τοποθέτηση και χρήση των πρόσθετων μαλλιών, με συγκεκριμένη χρέωση ή και χωρίς αυτή, αναλόγως τη συνεργασία.

Τελικός και μόνιμος στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση σας, σε όλους τους τομείς τις συνεργασίας μας. ΤΙΜΗ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

Γιατί πρόσθετα μαλλιά

Τα πρόσθετα μαλλιά είναι πλέον ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια των κομμωτών-τριών

1. Ως αξεσουάρ προκειμένου να πραγματοποιηθούν ειδικά χτενίσματα  όπως σινιον με μεγάλους όγκους. Τα περισσότερα χτενίσματα για ιδιαίτερες στιγμές και φυσικά τα νυφικά, 8 με 9 στις 10 περιπτώσεις χρειάζονται πρόσθετα μαλλιά αν επιδιώκουμε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

2. Τοποθέτηση ενός η περισσοτέρων χρωμάτων δημιουργώντας υπέροχες ανταύγειες χωρίς να επέμβουμε στα δικά μας μαλλιά, επιβαρύνοντας την υγεία τους. Δυστυχώς ξέρουμε πολύ καλά ότι κάποιες φορές τα μαλλιά φτάνουν στα όρια τους και τότε δεν είναι δυνατή μια ακόμη τεχνική χρώματος.

3. Αλλαγή κουρέματος. Έχοντας σαν βάση 15 εκατοστά και πάνω μπορούμε να αλλάξουμε το σχήμα των μαλλιών της πελάτισσας μας, σε καρέ, μακρύ, ασύμμετρο δίνοντας μια άλλη διάσταση στις δυνατότητες του κομμωτηρίου μας.

4. Δημιουργία εύκολων και γρήγορων χτενισμάτων όταν τα μαλλιά της πελάτισσας μας είναι λίγα η πολύ κοντά και δεν προσφέρονται για χτενίσματα για επίσημες ή ιδιαίτερες στιγμές. Οι πελάτισσες περιμένουν από τους κομμωτές πράγματα και προτάσεις για τα μαλλιά τους και χωρίς την ύπαρξη των πρόσθετων μαλλιών στο χώρο του κομμωτηρίου οι δυνατότητες για δημιουργίες και φυσικά για πρόσθετο εισόδημα περιορίζονται.

5. Επιμήκυνση και όγκος, το μεγάλο πάθος πολλών γυναικών. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των γυναικών που με τα μακριά και πλούσια μαλλιά αυξάνουν την αυτοπεποίθηση τους και δημιουργούν μια πιο γοητευτική και σέξι εικόνα.

Για όλα αυτά όμως και για να μας εμπιστευτεί η πελάτισσα πρέπει να σιγουρευτεί ότι είμαστε κατάλληλα ενημερωμένοι και εκπαιδευμένοι.

Αν δεν έχετε ακόμη ασχοληθεί με τα πρόσθετα μαλλιά  ή ασχολείστε σπάνια, σας προτείνουμε να μας προκαλέσετε να σας πείσουμε για το αντιθετο. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης και της ποιότητας των προϊόντων μας.

Είσοδος Χονδρικής ή Εγγραφή